Ponents:

 

Ester Roelas: 

La passió de l’Ester Roelas per la pastisseria es desperta ja de molt jove a la pastisseria dels seus tiets a Coll de Nargó. La seva formació i carrera professional sempre ha estat vinculada a restaurants, escoles i pastisseries de molt prestigi. L’any 2020, en plena pandèmia decideix crear el seu obrador-escola a Badalona, des d’on ofereix formació online i presencial. (www.esterroelas.com)

 

 

Albert Adrià i Xocolata Jolonch:
Referent mundial de l’alta cuina més creativa, es va formar al Bulli del seu germà Ferran i d’en Juli Soler, abans d’idear i materialitzar l’univers gastronòmic del Barri a Barcelona. En l’actualitat continua assessorant empreses i multinacionals del sector, i està a punt d’engegar un nou projecte efímer a París amb el també xef, Alain Ducasse.

Les noves Xocolates Jolonch by Adrià fusionen els segles d´història de Xocolata Jolonch amb la creativitat del prestigiós xef Albert Adrià.

 

David Gil. Després de liderar la cuina dolça de elBarri fins el 2020, actualment és Cofundador i Director d’Innovació a I+Desserts, un centre d’estudi gastronòmic al voltant del món dolç que assessora el sector de la restauració i indústria alimentària com també desenvolupa els seus propis projectes.

De la mà de David Gil, descobrirem i tastarem les noves creacions de Torrons Vicens per aquest any 2021, i ens mostrarà les possibilitats del torró per elaborar grans postres i gaudir-ne a la cuina i a la taula durant tot l’any.

 

 

Arnau París. Amb passat lleidatà, Arnau París és el recentment guanyador del Concurs Televisiu MasterChef 2021, on el gran públic ha descobert a una persona extravertida i a un gran cuiner. Arnau París presentarà la nova col·lecció de torrons de Virginias i elaborarà algunes receptes amb els seus torrons de protagonistes.

 

 

 

Andreu Sayó. Ubicada al barri del Born de Barcelona des de l’any 1852, Brunells Barcelona (www.brunells.barcelona) és una de les pastisseries clàssiques de la ciutat. Recentment adquirida i renovada per Canal Pastisser, hi exerceix de responsable de pastisseria l’Andreu Sayó, reconegut amb el premi Millor Croissant de mantega artesà d’Espanya 2020.

 

 

 

Lucila Canero. Nascuda a l’Argentina i instal·lada a Barcelona, Lucila Canero ha recorregut les millors pastisseries i restaurants del país, encarregant-se de la part dolça. Recentment ha estrenat La Luciérnaga-pastelería natural (www.laluciernaga.shop) on ofereix una pastisseria lliure de gluten, conservants i colorants, vegana i minimitzant l’ús de sucres refinats.

 

 

 
Zoe Valero – Torrons Fèlix. Mestres torroners de la més pura i ancestral tradició, seleccionen personalment tots els ingredients per produir torrons de primeríssim nivell. De la mà de Zoe Valero, segona generació a Torrons Fèlix d’Agramunt, gaudirem d’un taller de cuina de postres elaborats amb torrons, on descobrirem altres maneres de menjar i gaudir dels excel·lents torrons elaborats a Agramunt.

 

 

 

Àngel Lluch. Torrons Àngel&Lluch, empresa torronaire d’Agramunt nascuda a mitjans dels anys 70, té el reconeixement de públic i experts per l’acurada producció artesanal de torrons i xocolates. Amatents a les tendències i sensibles amb l’entorn, s’han especialitzat en l’elaboració de torrons ecològics, utilitzant productes de proximitat. En aquesta ocasió, oferirà un tast guiat on gaudirem de la presència de dos grans productes per aquest Nadal, els torrons Àngel & Lluch d’Agramunt i els vins escumosos de Llopart del Penedès.