Sessions dirigides per:

Pep Palau: Gastrònom i director de projectes de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats, amb una gran experiència i recorregut professional en el sector de l’hostaleria. Impulsor de diversos col·lectius de cuina i associacions de productors, és sommelier i especialista en formatges i pans, així com expert en turisme gastronòmic.

Pep Nogué: Xef, assessor i consultor gastronòmic, inquiet de mena, divulga la riquesa gastronòmica del país mitjançant la publicació de llibres especialitzats a través dels mitjans de comunicació. Actualment té un espai propi dins El suplement de Catalunya Ràdio.

Ponents:

Lluís Costa: Va néixer en una família de pastissers i amb 16 anys ja treballava al negoci familiar Vallflorida xocolaters. És professor de pastisseria a l’Escola Sant Ignasi, i ha impartit cursos de pastisseria a Mèxic, Rússia, Paraguai i Bolívia. La creativitat i la passió per la pastisseria artesana li han valgut diversos premis: 2on Millor Jove Pastisser de l’Estat (2010), 2on Millor Xocolater espanyol (2010), Millor Jove Artesà Alimentari (2012) i Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat (2015).

 

Albert Enrich: Igualadí, amb estudis de cuina a l’escola Joviat de Manresa. Després d’uns anys de cuina salada, es decanta per la pastisseria al costat del mestre Oriol Balaguer on dirigeix l’equip del seu obrador durant 4 anys. Actualment regenta junt amb la seva dona, dos restaurants al barri mariner de La Barceloneta: La Mar Salada i Can Ros.

 

 

David Gil: Responsable de Pastisseria del grup elBarri d’Albert Adrià, que conglomera els següents restaurants del Paral·lel barceloní: Pakta, Tickets, Hoja Santa (els tres amb una estrella Michelin), Niño Viejo, Bodega 1900 i l’inminent Enigma.

 

 

 

Marco Leone: Italià de Treviso, és tècnic de restauració i turisme. Ha treballat com a xef de cuina a Itàlia i Londres a restaurants d’alta cuina i tradicionals. Als 24 anys va arribar a Barcelona per estudiar a l’Espai Sucre el curs de pastisseria de restaurant. Des d’aleshores, ha treballat com a xef pastisser a Loidi de Martín Berasategui, Casa Paloma, Coure, El Cercle i, actualment, a Chez Cocó.

 

Lluís Riera: Pastisser, xocolater i escultor amb xocolata. Va ser el pastisser del Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya, i ha assessorat restaurants com Can Dani de Formentera. Considera que encara està aprenent després de 8 anys a Cacau Pastisseria d’Olot. Darrerament ha obert un nou local per a Cacau Pastisseria al centre d’Olot.

 

 

Isma Prados: Des de que als 25, el conegut Ramon Parellada li va donar feina al restaurant La Sila, ha passat per la cuina de diversos establiments. Gràcies als dos programes de cuina que va conduir a TV3, va convèncer a tota una audiència fidel que cuinar podia ser divertit, i va publicar dos llibres de receptes. Actualment combina les col·laboracions als mitjans de comunicació amb el disseny d’una sèrie d’innovadors estris per cuinar.

 

Eric Ortuño: Va realitzar la seva formació acadèmica a França amb Jean-François Arnaud (Mof), i va exercir de segon pastisser amb Yves Thuries, al Museu del sucre a Cordes Sur Ciel. Posteriorment va treballar com a xef pastisser a l´Hotel Rey Juan Carlos I, i des de l´any 2000 és xef pastisser a l´Escola d´Hostaleria Hofmann. Els seus reconeixements més destacats són el premi al millor croissant d´Espanya 2010 i premi a la millor pasta de te d´Espanya 2015.