Aula del Gust

L’Aula del Gust és l’espai que des de la seva creació ha ajudat a adquirir un grau d’excel·lència a la nostra fira, gràcies a la diversitat de demostracions, tastos guiats i conferències especialitzades que s’hi han portat a terme de la mà de reconeguts pastissers i personatges de gran renom vinculats al món gastronòmic.

L’entrada a aquest espai val 2 euros i es podrà adquirir anticipadament a través de l’Oficina de Turisme d’Agramunt situada a la plaça del Pou, o trucant al 973 391089 de l’1 al 7 d’octubre. Els dies de la fira es podran adquirir al Punt d’Informació del recinte firal.

 

Aula del Tast

Aquest espai situat al centre del pavelló agroalimentari ofereix al visitant tastos i demostracions de productes de proximitat i gran qualitat a un preu simbòlic de 2 euros. Els tiquets es podran adquirir anticipadament a través de l’Oficina de Turisme d’Agramunt situada a la plaça del Pou, o trucant al 973 391089 de l’1 al 7 d’octubre. Els dies de la fira es podran adquirir al Punt d’Informació del recinte firal.a.

 

La Cuita

Vine a degustar i a conèixer en directe com s’elabora l’autèntic Torró d’Agramunt. Coneix la seva llarga història, els seus ingredients i el  mètode d’elaboració d’una de les especialitats dolces amb més tradició del nostre país.

 

Lo Catxo

Coneix i participa amb Lo Catxo, el peculiar i tradicional joc de cartes que utilitzaven antigament els torronaires per vendre el Torró d’Agramunt per fires i mercats. Després de cada cuita es podrà participar a aquest joc al exterior dels pavellons.

 

Espai Cuinetes

Una ludoteca on els més menuts a part de jugar poden experimentar amb els aliments amb tallers gastronòmics especialment dissenyats per a ells.  Preu: 2 euros.

Matins de 10.00h a 14.00h i tardes de 16.00h a 21.00h.

 

Menestralia

A la plaça del Pou trobareu la tradicional mostra d’oficis antics, en un escenari renovat i especialment preparat per acollir artesans que amb les seves habilitats ens aportaran el record de temps passats.